Din 2009, ManituSolar este unul dintre cei mai importanți reprezentanți din Europa de Est al producătorilor lideri de piață de panouri fotovoltaice și invertoare din întreaga lume. Pe lângă România, suntem prezenți activ pe piața panourilor solare din Polonia și Ungaria.

Oferim o gamă largă de produse pentru companiile de instalatii fotovoltaice:

  • colaboram cu cele mai mari Brand-uri din domeniul energiei regenerabile: Canadian Solar, Longi, Ja Solar, Trina, Fronius, Sungrow, SolarEdge si multi alții.
  • în ceea ce privește invertoarele, suntem unul dintre cei mai mari distribuitori din Europa de Est ai companiei lider de piață Fronius, în segmentul rezidențial și comercial. Avem în stoc cantități mari de invertoare Fronius, Sungrow si Solaredge.
  • tehnologia germană de fixare K2 este liderul de pe piața europeană în domeniul soluțiilor de montare pentru acoperișuri. Stocul nostru din Romania oferă soluții pentru orice acoperiș. Software-ul lor de proiectare excepțional sprijină întregul proces de implementare și proiectare până la calculul complet al conformității statice.
  • oferta noastră include și instalații electrice speciale, printre care cabluri de curent continuu, conectori solari și alte accesorii